Promenadsäsongen har öppnat

Prick och Mini har visat tydligt att de inte vill vara ute och gå när det är för kallt. De tvärsitter ner och bara skakar. Jag kommer att köpa kläder till dem till nästa vinter om detta ska fortsätta, för Prick har utvecklat en viss rondör sedan hon blev kastrerad. Och då uttrycker jag mig väldigt sensibelt. Vill ju inte trampa någon på tassen, liksom.

Idag fick Prick hursomhelst sin första chans att jobba på konditionen utomhus, i koppel. Vi gick till brevlådan. Flera bilar mötte vi. Den första resulterade i att hon använde matte som klätterträd. Matte fick då reda på att hon glömt att klippa klorna på Prick på ett tag. Tur det finns plåster…

I förrgår var Luna ute på sin första promenad. Men matte glömde tyvärr telefonen så det blev inte några bilder, ajabaja. Ska åtgärda det nästa gång, jag lovar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: