Bästa hembesöket

Igår var jag och Saga och hälsade på Anni som tog över bengalen Hedwig. Både Anni och Hedwig har blivit mammor och det var ett supermysigt besök. Anni har registrerat ett stamnamn för sin uppfödning också SE*TreetopCats.

Kattungarna var fantastiskt fina, men det var två som stack ut lite extra. En charcoal hona och en minkspottad hane. Det ska bli väldigt roligt att följa de små liven framöver. Och lilla bebis Vera kommer nog att bli en cat Lady. Därom råder nog inga tvivel. En underbar liten tös ni fått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: