Banshee frisk

Banshee fick troligtvis ett bett av en av kattungarna innan de flyttade i somras. Sedan dess har vi kämpat med en böld på vänster sida som inte gett med sig. Veterinärbesöken har varit otaliga, två drän har satts, vi har spolat med saltlösning 3 gånger om dagen men det gav sig ändå inte. Till slut fick hon antibiotika vilket gjorde det något bättre, men inte bra.

Stackars Banshee har haft tratt eller body hela hösten. Det gör ju att hon inte kan putsa sig som katter vill göra stora delar av dagen. Så inte nog med att hon haft ont av bölden, honnhar varit tvungen att stå ut med att känna sig skitig.

Till slut valde veterinären att ta en odling på bakterierna, och det visade sig vara e-coli som fått ordentligt fäste. Nu kunde hon skriva ut rätt antibiotika. Det var fantastiskt att se hur snabbt det började läka när Banshee fick rätt medicin. Nu verkar det äntligen vara läkt, hon ska bara äta klart kuren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: