Blackberry Nips (Olga)

Olga är tillgänglig pga ändrade omständigheter hos de som var intresserade. Hon är en supersöt, kaxig tjej med silkeslen kolsvart päls. Hon är den som varit mest framåt av alla i kullen, nästan helt orädd. Hon söker nu sitt ”för-alltid-hem” med likasinnade där hon inte får gå ut på egen tass men gärna koppelpromenader.

På stora altanen, världen växer för de små

Mamma Ballerina vakar strängt över de små, och låter inte de andra komma i närheten. Det funkar om de små själva går dit och inte låter nåt, men om de så mycket som piper så är hon där och ger bannor åt Musse och Rorris.

Utställning i Forshaga

Idag åkte jag och Banshee hemifrån strax innan 06.00. Kosan gick mot Värmland och ishallen i Forshaga, dagen till ära omvandlade till utställningshall. B skötte sig med den äran och fick sitt ex1. Jag behöver nog gå en kurs i att tyda läkarhandstil om jag ska kunna tyda bedömningssedeln till fullo. En stilla undran – när ska domarna ta steget in i den digitala världen…???

Färdiga att ta emot besök

Nu är kattungarna 5 v och kan ta emot besök från sina för-alltid-hem. Det har varit ett högt tryck på Messenger och i nuläget är det en chokladhona som ingen visat intresse för ännu. Ingen bebis är dock ännu tingad. De som jag pratat med har förtur men skulle de välja att inte tinga så kommer den bebisen att bli ledig då

Bebisar i huset

Igår kom Ballis efterlängtade kull. Hon har ju gått här hemma och vankat runt, stor som ett hus och sett ut som om hon skulle explodera vilken minut som helst! Och det var bra många därinne också. 8 st, varav 6 stycken ligger hos mamma i bolådan och mår gott. Det är tyvärr så att det ibland händer att kattungar föds döda, speciellt i stora kullar. Och det hände även för Ballis. Men vi är superglada för de små ullbollarna och nya bilder kommer allt eftersom

Bästa hembesöket

Igår var jag och Saga och hälsade på Anni som tog över bengalen Hedwig. Både Anni och Hedwig har blivit mammor och det var ett supermysigt besök. Anni har registrerat ett stamnamn för sin uppfödning också SE*TreetopCats.

Kattungarna var fantastiskt fina, men det var två som stack ut lite extra. En charcoal hona och en minkspottad hane. Det ska bli väldigt roligt att följa de små liven framöver. Och lilla bebis Vera kommer nog att bli en cat Lady. Därom råder nog inga tvivel. En underbar liten tös ni fått.

%d bloggare gillar detta: