Banshee frisk

Banshee fick troligtvis ett bett av en av kattungarna innan de flyttade i somras. Sedan dess har vi kämpat med en böld på vänster sida som inte gett med sig. Veterinärbesöken har varit otaliga, två drän har satts, vi har spolat med saltlösning 3 gånger om dagen men det gav sig ändå inte. Till slut fick hon antibiotika vilket gjorde det något bättre, men inte bra.

Stackars Banshee har haft tratt eller body hela hösten. Det gör ju att hon inte kan putsa sig som katter vill göra stora delar av dagen. Så inte nog med att hon haft ont av bölden, honnhar varit tvungen att stå ut med att känna sig skitig.

Till slut valde veterinären att ta en odling på bakterierna, och det visade sig vara e-coli som fått ordentligt fäste. Nu kunde hon skriva ut rätt antibiotika. Det var fantastiskt att se hur snabbt det började läka när Banshee fick rätt medicin. Nu verkar det äntligen vara läkt, hon ska bara äta klart kuren.

Diva

Royal Diva ska bli vår nästa avelshona, om allt går enligt plan. Hon är en sån rolig och påhittig liten dam. Hon är full av energi, och precis som storasyster Banshee är hon en parkour-katt. Hoppar högt på väggarna när hon busar. Hon älskar att ligga nära, men har inte kommit på det här med kel ännu. Då kommer krokodiltänderna fram.

Vila i frid min älskade vän

S*Vårgårda’s Polusuho aka Farbror Musse 20130223 -20220906

Du lyste upp våra liv med din milda personlighet, dina fantastiska skills med kattungarna, dina smyg-smyg när du ville upp i knät men inte ville att man skulle märka, dina konversationer med diskmaskinen och raggsockarna. Listan kan göras oändlig.

Nu vilar du i bror dins famn, under Magnolian. Dess doft och vackra blommor kommer minna oss om er båda resten av våra liv. Ni fattas oss! Ni fattas oss, så det skär i hjärtat!!!

%d bloggare gillar detta: