Banshee frisk

Banshee fick troligtvis ett bett av en av kattungarna innan de flyttade i somras. Sedan dess har vi kämpat med en böld på vänster sida som inte gett med sig. Veterinärbesöken har varit otaliga, två drän har satts, vi har spolat med saltlösning 3 gånger om dagen men det gav sig ändå inte. Till slut fick hon antibiotika vilket gjorde det något bättre, men inte bra.

Stackars Banshee har haft tratt eller body hela hösten. Det gör ju att hon inte kan putsa sig som katter vill göra stora delar av dagen. Så inte nog med att hon haft ont av bölden, honnhar varit tvungen att stå ut med att känna sig skitig.

Till slut valde veterinären att ta en odling på bakterierna, och det visade sig vara e-coli som fått ordentligt fäste. Nu kunde hon skriva ut rätt antibiotika. Det var fantastiskt att se hur snabbt det började läka när Banshee fick rätt medicin. Nu verkar det äntligen vara läkt, hon ska bara äta klart kuren.

Diva

Royal Diva ska bli vår nästa avelshona, om allt går enligt plan. Hon är en sån rolig och påhittig liten dam. Hon är full av energi, och precis som storasyster Banshee är hon en parkour-katt. Hoppar högt på väggarna när hon busar. Hon älskar att ligga nära, men har inte kommit på det här med kel ännu. Då kommer krokodiltänderna fram.

Vila i frid min älskade vän

S*Vårgårda’s Polusuho aka Farbror Musse 20130223 -20220906

Du lyste upp våra liv med din milda personlighet, dina fantastiska skills med kattungarna, dina smyg-smyg när du ville upp i knät men inte ville att man skulle märka, dina konversationer med diskmaskinen och raggsockarna. Listan kan göras oändlig.

Nu vilar du i bror dins famn, under Magnolian. Dess doft och vackra blommor kommer minna oss om er båda resten av våra liv. Ni fattas oss! Ni fattas oss, så det skär i hjärtat!!!

Blackberry Nips (Olga)

Olga är tillgänglig pga ändrade omständigheter hos de som var intresserade. Hon är en supersöt, kaxig tjej med silkeslen kolsvart päls. Hon är den som varit mest framåt av alla i kullen, nästan helt orädd. Hon söker nu sitt ”för-alltid-hem” med likasinnade där hon inte får gå ut på egen tass men gärna koppelpromenader.

På stora altanen, världen växer för de små

Mamma Ballerina vakar strängt över de små, och låter inte de andra komma i närheten. Det funkar om de små själva går dit och inte låter nåt, men om de så mycket som piper så är hon där och ger bannor åt Musse och Rorris.

Utställning i Forshaga

Idag åkte jag och Banshee hemifrån strax innan 06.00. Kosan gick mot Värmland och ishallen i Forshaga, dagen till ära omvandlade till utställningshall. B skötte sig med den äran och fick sitt ex1. Jag behöver nog gå en kurs i att tyda läkarhandstil om jag ska kunna tyda bedömningssedeln till fullo. En stilla undran – när ska domarna ta steget in i den digitala världen…???

%d bloggare gillar detta: